ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Clubul FC Brașov, asaltat de cereri pentru recuperarea salariilor restante

Publicat: joi, 21 Septembrie 2023 , ora 10.52
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
În așteptarea unei decizii a Consiliului Local cu privire la viitorul clubului FC Brașov, gruparea rămasă în vară fără echipă de seniori este asaltată de memorii ale foștilor antrenori de la grupele de copii și juniori, dar și foști jucători, pentru recuperarea salariilor restante.

Zece acțiuni de acest fel au avut deja răspuns favorabil din partea Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor.

Printre cei care au primit decizii favorabile sunt jucătorii Ștefan Nicolau și Edi Lambrinoc sau antrenorii Andrei Șanta, Marian Cristescu, Ioan Handrea, Ionuț Mitroi sau Vasile Mureșan.

Directorul actual al clubului, Dragoș David, spune că toate datoriile trebuie plătite, dar cu un pasiv de 400.000 de euro este greu de crezut că FC Brașov poate găsi surse de finanțare.

„Eu le-am zis de când m-am dus: orice datorie trebuie plătită. Au contracte în spate și tot ceea ce trebuie. (...) Da, o să chem Curtea de Conturi, nu pentru antrenori, pentru altele datorii de 2 milioane. Vreau să văd și eu cine și-a asumat; că din moment ce ai 2 milioane datorii, înseamnă că ai trecut peste buget”,
a spus Dragoș David.

Reamintim că FC Brașov a rămas fără echipă de seniori în această vară după clubul susținut aproape în totalitate financiar de municipalitate nu a luat licența pentru a activa în eșalonul secund.
Adrian Susanu