Știri din politică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Consumul de droguri, un fenomen alarmant

Publicat: luni, 11 Septembrie 2023 , ora 11.19
Sursa Foto: facebook.com/Administrația Prezidențială a României
Sursa Foto: facebook.com/Administrația Prezidențială a României

Consumul de droguri în rândul tinerilor este un fenomen alarmant, a declarat, în această dimineață, președintele Klaus Iohannis. Președintele a anunțat că subiectul va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), anunță Agerpres.

„Vreau să mă refer acum la un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră și mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluții pentru a combate acest flagel. Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale", a spus șeful statului, la deschiderea anului școlar de la Școala gimnazială nr. 162 din Capitală.

„Este crucial ca tinerele generații să înțeleagă încă de la o vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului de droguri, alcool și tutun", a mai afirmat Iohannis.

Radio România Brașov