ACUM:
16.03
Călător pe unde și oriunde (continuare)
Urmează:
16.30
Jurnal Militar
Apoi:
17.00
Auto Radio

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dan Air își mută complet operațiunile de la Brașov la Bacău din decembrie

Publicat: miercuri, 1 Noiembrie 2023 , ora 16.01
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Dan Air a anunțat astăzi că doar din 11 decembrie își va muta complet operațiunile de la Brașov pe aeroportul din Bacău, nicidecum din 13 noiembrie, așa cum a precizat ieri directorul companiei Matt Ian David.

Totuși, între timp, unele dintre cursele programate în această perioadă din Brașov spre destinații din Europa, vor fi făcute din Bacău.

Compania românească Dan Air spune că a luat această decizie imediat după ce administrația județeană a anunțat că programul pe Aeroportul Internațional Brașov va fi prelungit de la 12 la 16 ore doar din 15 ianuarie 2024, fapt pentru care înregistrează pierderi mari, de aproximativ un million de euro pe lună.

Dacă Dan Air nu va reveni asupra acestei decizii, în urma plecării sale, pe aeroportul din Brașov va mai rămâne o singură companie aeriană.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

 


Camelia Vlad