Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Eu sunt special”, la Banca de Cultură Apollonia

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 12.07
FOTO: Facebook Expozitie foto Eu sunt special
FOTO: Facebook Expozitie foto Eu sunt special

„Eu sunt special”. Este expresia centrală a evenimentului organizat în 23 martie la Banca de Cultură Apollonia Brașov, dedicat Zilei Mondiale a Sindromului Down, la care sunt invitați brașovenii cu empatie față de cei care se nasc cu această condiție genetică. 

Cu această ocazie, va fi prezentată și o expoziție de fotografie, realizată de un tânăr cu sindromul Down. 

„Este un eveniment pentru a susține persoanele cu Sindrom Down. Se va organiza o expoziție foto. Majoritatea fotografiilor sunt făcute de către un adolescent cu Sindrom Down. Toți subiecții sunt colegi de la Asociația Zâmbete și Suflete Curate, asociație a copiilor cu Sindrom Down, unde și el este membru. În mare parte, ne-am dorit să surprindem frumusețea și autenticitatea persoanelor cu sindrom down”, a declarat organizatorul evenimentului, profesor psihopedagog Salomeea Panait.

În timpul vernisajului, care va începe la ora 17.00, copiii din Asociația „Zâmbete și Suflete Curate” vor susține un moment de dans, iar atmosfera artistică va fi completată de solista brașoveancă Laura Dinu, care va susține un concert special.
Camelia VLAD