Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Florian Rus revine la Radio România Brașov FM cu un nou single - ''Până atunci''

Publicat: duminică, 16 Aprilie 2023 , ora 16.50
Sursa foto: PR
Sursa foto: PR

ŽŽÎntr-o zi o să dansezi pe piesa aia, care te-a făcut să plângi.ŽŽ


Florian Rus are capacitatea de a pune chiar și cele mai profunde sentimente în versuri, reușind să ofere o viziune optimistă în orice împrejurare. ,,Până atunci" este noua piesă plină de emoții în care artistul își transpune sensibilitatea, vorbind despre necesitatea de a trece prin momente dureroase pentru a ajunge la acea fericire necondiționată. Artistul a povestit în emisiunea Sens Unic de la Radio România Brațov FM despre mesajul noului său single:


,,<<Până atunci>> este a 3-a piesă-îmbrățișare după <<Doar o stare>> și <<Partea mea de vină>>, care vorbește despre faptul că singura cale sănătoasă spre vindecare este dialogul sincer cu durerea. Drumurile grele duc adesea în locuri minunate și scurtăturile duc adesea spre înfundături. E o piesă ce propune drumul mai lung spre fericire într-o lume plină de scurtături tentante."


Începând cu acorduri de chitară lente și terminându-se într-o notă pozitivă, datorită amestecului de instrumente, într-un ritm de salsa, ,,Până atunci" reprezintă o călătorie a stărilor și a fost scrisă de Florian Rus și Achi, care s-a ocupat și de producție.


Videoclipul piesei îl regăsește pe Florian călătorind și întâlnindu-se cu el în ipostaza de copil, ipostază plină de speranță și optimism.


Despre planurile muzicale, Florian Rus ne a mărturisit că în curând va începe un tur prin studiourile de radio din țară. Radio România Brașov FM se numără printre primele stații radio unde artistul va ajunge pentru o experiență aparte alături de chitara acustică și un nou interviu cu mesaj și trăiri altfel.


Florian Rus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - ,,Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină" și ,,Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO.


,,Până îmbătrânim", colaborarea sa cu Olivia Addams, se bucură de o creștere continuă și de un sprijin excelent din partea radiourilor și fanilor. Recent, Florian a lansat piesa ,,Dududum" alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști.



Adina Milea