Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii de la Corona Brașov au pierdut și al doilea meci din seria din sferturile de finală ale Erste Liga

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 23.15
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Hocheiștii de la Corona Brașov au pierdut și al doilea meci din seria din sferturile de finală ale Erste Liga contra maghiarilor de la DVTK Miskolc, scor 3 la 1.

În Patinoarul Olimpic, oaspeții au deschis scorul prin Kuleshov în minutul 32, dar brașovenii au restabilit egalitatea patru minute mai târziu cu reușita lui Sills.

Maghiarii au dominat repriza a treia și au preluat conducerea cu golul lui Szathmary din minutul 49. Rezultatul final a fost stabilit de Razumniak după ce a marcat în poarta goală la intrarea în ultimul minut.

Campioana României este condusă în acest moment cu 2 la 0 la general, după două partide slabe pe teren propriu, cu multe inexactități în defensivă, ineficiență în atac și cu o poartă depășită clar de cea a maghiarilor.

Seria se mută în Ungaria pentru meciurile 3 și 4 , marți și miercuri, iar un eventual meci șase va avea loc la Brașov, sâmbătă 16 martie.

Adrian Susanu