Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Holy Molly e dispusă să ''Facem cum vrei tu''

Publicat: luni, 8 Mai 2023 , ora 14.24
Sursa foto: PR
Sursa foto: PR

Iubirea, pe cât de frumoasă și sinceră e, pe atât de plină de control poate ajunge. Iar în momentul în care permiți să se decidă în locul tău, acela e momentul în care tu pierzi contactul cu tine, cu sufletul tău. Și cu toate astea, ați fugi din calea iubirii? Despre asta vorbește și Holy Molly în noua sa piesă. ,,Facem cum vrei tu" descrie o relație nearmonioasă, în care comunicarea lipsește, iar asta duce la haos, haos în care cineva are mereu de suferit mai mult.


Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Adrian Istrate și Costel Domințeanu, care s-a ocupat și de producție.


,,Rar mi-a fost atât de greu să descriu o piesă. Cred că <<Facem cum vrei tu>> spune atât de multe încât nu mai lasă loc de interpretare. Vină, neputință, control, iubire, haos, singurătate. Toate fac parte din povestea pe care am încercat s-o conturez împreună cu Adi și Costi. Și felul în care, oricât de greu ar fi, nu poți renunța la iubire. Este liantul care leagă și înglobează toate celelalte realității. E greu? Da. E minunat? Da!" ne-a spus Holy Molly.


Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. Artista este considerată a fi revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify.

Single-ul "Shot a friend" i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu <<Menage a Trois>>, "Back to her", "Twinkle Twinkle", "Shot a friend", artista a lansat hit-ul "Plouă", alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România.

Single-ul "Watch Me" a reușit de asemenea să fie prezent în Top 10 Radio Airplay România săptămâni la rând, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului respectiv, iar "Sunday Night" este #3 în Radio Chart Poland. Ultima sa colaborare, alături de DJ Project, pentru piesa ,,Fulgul" a fost foarte bine primită de fanii artiștilor.


Adina Milea