Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

INTERVIU l ''Nu vezi c-a luat-o lumea ,,Razna?'' De vorbă cu EMAA pe 93,3 FM

Publicat: joi, 6 Aprilie 2023 , ora 13.19
Sursa foto: captură video / youtube / EMAA
Sursa foto: captură video / youtube / EMAA

Artistul zilei la Radio România Brașov FM, în prima săptămâna a lui aprilie, a fost EMAA. Tânăra a vorbit despre cel mai nou al single al său ''Razna'' ce are un sound pop romantic și un touch specific EMEI, o interpretare simțitoare și o voce pătrunzătoare.

,,<<Razna>> e piesa care are ca motiv spațiul minții, un spațiu pe care îl putem accesa doar singuri, chiar și atunci când pare invadat de tot ce e în afara noastră, iar lumea fiecăruia devine astfel, o proiecție a ceea ce se află real, în interior. <<Razna>> este una dintre piesele pe care mi-am însușit-o lejer, empatizand cu ideea din spate, având un gând ușor optimist, că ne îndreaptăm cu toții, mereu spre un loc mai bun." a spus artista.

Piesele EMEI se mențin în vârful topurilor muzicale de fiecare dată asta datorită atât mesajelor pe care le poartă, cât și timbrului aparte pe care ea îl are și despre a spus că este atuul cu care se mândrește.

,,Razna" e un cadou ce continuă să ofere, astfel că piesa vine însoțită de o altă piesă de suflet. Pe numele său, ,,Poartă-mă" - o piesă tip declarație de dor, plină de speranță și părerea de rău că povestea de dragoste s-a terminat și că nu poți spune decât ,,Tu poartă-mă în suflet/ Când nu sunt aproape." Melodia reprezintă colaborarea unora dintre cei mai lirici artiști din industrie, The Motans, Irina Rimes și EMAA, alături de Sebastian Barac și Marcel Botezan, care s-au ocupat și de producție.

EMAA pune în versuri trăirile pe care mulți nu au curajul să le accepte sau să le destăinuie, iar când vine vorba de inspirație ea a spus că:

''Mă inspiră lumea, ma las mereu înconjurată de oamenii potriviți. Mă inspiră natura, concertele, uneori mă mai opresc din drumul meu prin goana asta zilnică și când simt că am un moment bun, sensibil sau de orice natură, mă apuc să-l aștern pe foaie. Recunosc, nu m-aș fi așteptat ca fiecare piesă compusă să prindă atât de bine la public. Când m-am apucat de muzică mi-am zis doar că trebuie să-mi trăiesc visul natural, firesc.''.

Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum "Sufletul Imun" și "Zburătorul" s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla's Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a lansat și o piesă alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă", iar ultimul său single, ,,În fiecare seară", se bucură de o ascensiune continuă, fanii artistei îndrăgind în special varianta sa live.

Adina Milea