Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Martori la producerea unui accident, doi jandarmi au sărit în ajutorul victimelor

Publicat: miercuri, 13 Martie 2024 , ora 19.24
FOTO: Jandarmeria Brașov
FOTO: Jandarmeria Brașov

Aflați în patrulare în orașul Rupea, jandarmii Marius și Dragoș au observat că, la mică distanță de ei, pe DN13, se produsese un accident rutier.

S-au îndreptat de urgență către mașinile implicate, timp în care unul dintre ei a apelat numărul de urgență 112, pentru a solicita intervenție medicală. Într-unul dintre autovehicule se afla o victimă care acuza mai multe dureri și care a fost asistată până la sosirea echipajelor medicale.

Cealaltă victimă se afla în cel de-al doilea autovehicul implicat și era într-un pericol real având în vedere că mașina era căzută în apele crescute ale râului Fișer. Marius, comandantul de echipaj, a realizat imediat pericolul și, ajutat de mai mulți cetățeni, a reușit să facă un lanț uman pentru a-l scoate din apă pe bărbat.

Colegi de echipaj și prieteni în timpul liber, cei doi jandarmi au reușit să se coordoneze impecabil și, cu siguranță, la finalul programului vor pleca acasă cu satisfacția că intervenția lor promptă a contat mult pentru comunitate.

Marian STOICA