Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Massif începe astăzi, în Poiana Brașov

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 11.09
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Cea de-a doua ediție Massif începe astăzi, în Poiana Brașov.

În cele patru zile de festival, pe cele 5 scene pregătite de organizatori, dintre care două în Masivul Postăvarul, vor concerta peste 50 de artiști români și internaționali de renume.

Distracția începe după ora 17.00, iar cei prezenți în Poiană vor petrece alături de artiști precum Mahmut Orhan, DJ Dark & Mentol, Puya sau Șuie Paparude.

Programul complet poate fi consultat AICI.

În acest an, organizatorii se așteaptă la aproximativ 50.000 de participanți din toată țara, iar dat fiind numărul mare de participanți așteptați, pentru a nu fi blocat drumul spre Poiană, RAT Brașov este pregătit cu un program de transport adaptat.

“Avem suplimentări atât pe liniile clasice ale operatorului de transport: 20, 60, 100, care vor circula până la 03.00, cât și pe linii speciale de legătură între parcarea din Poiana Brașov - Parcarea mare către cartierele orașului. Aceste linii vor fi până la ora 1:30. Avem o linie specială 130M și pentru Râșnov, care va circula, de asemenea, până la ora 3:00 și linii care fac legătura între cartiere și centrul Brașovului până la ora 01.00”, a precizat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Reamintim că brățările de festival pot fi ridicate de la punctul special amenajat în Parcarea Poiana Mare, din Poiana Brașov. Programul este de joi până sâmbătă, de la 16:00, iar duminică, de la 12:00.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces și actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților, ce poate fi descărcat de pe bemassif.com.

Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

Radio România Brașov