Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ozana Barabancea, o nouă colaborare alături de fiul său

Publicat: sâmbătă, 7 Octombrie 2023 , ora 17.43
Sursa foto: Ozana Barabancea
Sursa foto: Ozana Barabancea

Muzica spirituală și cea cu tentă patriotică sunt noile linii creative către care s-a orientat, în ultima perioada, inconfundabila Ozana Barabancea.

Recent, artista a lansat cea mai nouă piesă a sa, ”Ploaia de lumină”, melodie care se bucură și de un videoclip pe măsură, publicat deja pe canalul său de youtube.

”Bineînțeles are un mesaj printre rânduri. Este vorba despre această ploaie care ne curăță sufletul și ne pregătește pentru mântuire”, ne-a mărturisit artista, sâmbătă dimineașa, în cadrul emisiunii ”Weekend Împreună”, realizată de Bianca Bucă.

Un detaliu important este și faptul că pe acest drum artistic, Ozana Barabancea nu este singură, ci îi are alături și pe copiii săi, artiști la rândul lor. Ei bine, nici nu a lansat bine ultima piesă că fiul său, Andrew Barabancea, i-a și făcut un remix, de curând tânărul lansându-și propriul studio de producție muzicală.

”A fost foarte frumoasă colaborarea, pentru el mi-a preluat vocea și a remixat-o așa cum a gândit el mai bine și a ieșit, după părerea mea, o chestie foarte bine închegată. Și i-a dat mult curaj. Acum începe colaboreze și cu case de producție mult mai mari”, ne-a spus jurata de la ”Te cunosc de undeva”.

Ozana Barabancea ne-a povestit și despre marele concert pe care îl pregăteșete intens pentru 1 Decembrie, la Sala ”Luceafărul” din București, alături de propria sa orchestră, ”Lumini sonore”, pe care o și dirijează. 

Tot interviul, dar și piesa ”Ploaia de lumină” le puteți asculta aici:


Radio România Brașov FM