Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Paul McCartney, Elton John și Lady Gaga, pe noul album The Rolling Stones

Publicat: vineri, 15 Septembrie 2023 , ora 9.14
Sursa foto: Facebook / The Rolling Stones
Sursa foto: Facebook / The Rolling Stones

Noul album al trupei The Rolling Stones, „Hackney Diamonds” va cuprinde colaborări cu Paul McCartney, Elton John, Lady Gaga, Stevie Wonder și cu foștii membri ai trupei Bill Wyman și Charlie Watts, informează Agerpres.

Albumul, primul cu piese noi din ultimii 18 ani, va fi pus în vânzare pe 20 octombrie.

Cele două piese în care apare și fostul baterist al trupei, Charlie Watts, care a murit în urmă cu doi ani, au fost înregistrate în 2019.

Piesa „Bite My Head Off” este realizată în colaborare cu Paul McCartney, „Get Close”, cu Elton John, în timp ce vocea lui Lady Gaga și clapele lui Stevie Wonder se fac auzite pe „Sweet Sounds Of Heaven”.

Albumul a fost înregistrat în studiourile Henson Recording Studios din Los Angeles, Metropolis Studios din Londra, Sanctuary Studios din Nassau (Bahamas), Electric Lady Studios din New York, Hit Factory/Germano Studios, tot din New York și este produs de producătorul și muzicianul Andrew Watt.

Single-ul "Angry" este prima piesă din listă, prezentată în același timp cu albumul, pe 6 septembrie, la Londra. 

Sursa video: Youtube / The Rolling Stones
Radio România Brașov FM