Știri din politică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Răzvan Popa a criticat programul de guvernare propus de premierul desemnat Ludovic Orban

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 15.36
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Președintele executiv al organizației municipale a PSD, Răzvan Popa, a criticat programul de guvernare propus de premierul desemnat Ludovic Orban.

Social democratul a spus că în noul program de guvernare nu sunt prinse mărirea pensiilor programată prin lege în luna septembrie, dublarea alocațiilor pentru copii sau mărirea salariului cadrelor didactice. 

Răzvan Popa a mai spus că actualul guvern s-a împrumutat în ultimele luni cu peste 40 de miliarde, fapt ce poate aduce România în procedură de deficit, ceea ce ar rezulta într-o reducere de cheltuieli din pensi și salarii. 

"Este o situație ridicolă dacă ne uităm la felul în care guvernarea PNL încearcă să nu mai guverneze în perioada următoare. Este o bătaie de joc la adresa tuturor, drept pentru care cu siguranță acest guvern nu va trece de votul Parlamentului.P reședintele Iohannis, împreună cu președintele PNL, cei care au generat această criză, au obligația de a o rezolva cât mai repede și cu costuri cât mai mici.", a declarat Răzvan Popa.

Răzvan Popa a mai spus că PSD nu va vota noul guvern și că din punctul lui de vedere, dacă se ajunge la anticipate, noul parlament va avea o configurație asemănătoare cu cel actual, ceea ce va demonstra că anticipatele nu au avut o bază reală. 

Nucu Jalea