ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele echipelor brașovene la fotbal

Publicat: sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 , ora 18.01
Sursa foto: Facebook / C.S. Olimpic Cetate Rasnov
Sursa foto: Facebook / C.S. Olimpic Cetate Rasnov

În derbiul etapei a 13-a din seria a 5-a din Liga 3, gazdele de la Cetate Râșnov și AFC Câmpulung Muscel au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Râșnovenii au condus prin golul lui Bogdan Roșu, dar oaspeții au revenit pe final și au obținut un punct, după ce au evoluat în partea secundă în superioritate. Cele două echipe sunt în continuare pe primul loc în serie cu 29 de puncte, dar pe locul trei, la 2 puncte în spate, a venit Olimpic Zărnești. Echipa antrenată de Mihai Stere s-a impus cu scorul de 6-0 în meciul disputat în deplasare cu Ciucaș Tărlungeni.

Mariean, cu o dublă, Ilie, Marinescu, Mielușoiu și Gavrilă au punctat pentru oaspeți.

O victorie în deplasare a reușit și Kids Tâmpa, scor 2-1 cu Viitorul Curița. Brașovenii s-au impus cu golurile marcate de Nicolas Antone și David Plăiașu. Elevii lui Liviu Negoiță sunt pe locul 5 cu 23 de puncte.

În schimb, cei de la SR Brasov au pierdut cu 3-1 meciul din deplasare cu KSE Tg Secuiesc. Ștefan Răchișan a marcat în prima repriză pentru brașoveni care au evoluat în inferioritate în repriza a doua după eliminarea lui Tudose. Galben -negrii sunt ultimii în serie cu un singur punct în 13 jocuri.

Adrian Susanu