Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tânăr de 17 ani, reținut după tentativa de tâlhărie de miercuri seară

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 10.21
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un tânăr de 17 ani din Brașov, bănuit că ar fi fost autorul tentativei de tâlhărie de miercuri seară, a fost reținut de oamenii legii.

„În baza activităților specifice de investigații, pe care polițiștii le-au desfășurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată la scurt timp și condusă la sediul unității de poliție. În baza materialului probator existent până la acest moment, tânărul de 17 ani, din municipiul Brașov, a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Reamintim că miercuri seară, pe o stradă din municipiul Brașov, un bărbat ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi cerut cheile de la autoturism (informații AICI)

În acest caz cercetările continuă, sub coordoanarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Radio România Brașov