Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

''Toca Toca'' de la Fly Poject, în topul statisticilor Youtube. A strâns miliarde de vizualizări

Publicat: marți, 25 Iulie 2023 , ora 13.59
Sursa foto: Fly Project
Sursa foto: Fly Project

Piesa ''Toca Toca'' de la Fly Project este cea mai ascultată piesă a momentului. Producția muzicală semnată Tudor Ionescu a strâns 15,1 miliarde de vizualizări - și asta doar de la începutul anului 2023. Astfel, ''Toca Toca'' a ajuns în topul statisticilor Youtube și este cel mai iubit video anime cu un dans și a devenit un exemplu internațional de viralizare a unei piese.

Oameni din toată lumea fac acest trend al dansului pe Toca Toca, iar Fly Project lansează un remix pack cu niște versiuni reinterpretate ale piesei fenomen, în viziuni diferite, genuri diferite, cu vibe electric de vară și de petrecere, după cum au informat, luni, cel de la Roton Music printr-un comunicat de presă remis AGEPRES.

"Toca Toca este, incontestabil, cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine ăsta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni", a transmis Tudor, fondatorul Fly Project.

Artistul a precizat că au fost alese cele mai bune două remixuri dintre foarte multe primite.

"Este o piesă pe care toată lumea vrea să o lucreze, iar asta mă onorează și le mulțumesc. Forever Friday, proiectul care semnează unul dintre cele două remixuri, este un nume nou internațional, despre care deocamdată se știu puține lucruri, dar care am încredere că va avea un parcurs bun. Pe Esqu sunt convins că îl știți, din partea lui a venit un remix pe care l-am ales din prima, mi-a plăcut după prima ascultare și sper să vă placă și vouă la fel de mult", a mai explicat Tudor.

Adina Milea