Vocea Brașovului Înapoi

Vocea Brașovului - 01 martie 2024

Publicat: vineri, 1 Martie 2024 , ora 23.24

Radio România Brașov FM a împlinit cinci ani de la prima emisie pe 93,3 FM.

Sub sloganul „Mereu la înălțime”, Radio România Brașov FM a pornit, pe 1 martie 2019, alături de ascultători, într-o călătorie în care ne-au însoțit informația echidistantă și concisă, cultura, sportul, teatrul radiofonic, divertismentul de calitate și muzica pe toate gusturile.

Buletinele de știri și radiojurnalele Radio România Brașov FM au prezentat actualitatea locală așa cum este ea, deciziile autorităților brașovene, stadiul proiectelor, informațiile din trafic, vremea de la munte, evenimentele cultural-artistice și competițiile sportive.

Emisiuni precum „Bună dimineața Transilvania”, „Pulsul Zilei”, „Sens Unic” sau „Pasaj Urban” au pus la dispoziția publicului hit-urile momentului, reportaje, interviuri, modă, sfaturi pentru sănătate, lecții de stil, competiții sportive, folclor, teatru radiofonic și povești inedite din istoria acestor locuri.

5 ani în care am fost împreună și pentru care vă mulțumim!

Și cum o aniversare se sărbătorește cu prietenii, am discutat la Vocea Brașovului cu invitații cu care am colaborat încă de la prima emisie:


> Daniel Nazare - manager Biblioteca Județeană George Barițiu,
> Valer Rus - manager Muzeu Casa Mureșenilor,
> Ana Șestacova - președinta Patronatului Medicilor de Familie din județul Brașov,
> Cornelia Cor - coordonator Avocatul Poporului Brașov,
> colonel Cristian-Elly Paliștan - inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov.

Forentin Pop