Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

YUKA X Zodier au lansat ''La sacou''

Publicat: joi, 11 Mai 2023 , ora 14.04
Sursa foto:PR
Sursa foto:PR

Conform versurilor cântate de YUKA și Zodier, dragostea nu stă ascunsă în gesturi fastuoase sau gândite în profunzime, ci în cele mai mici. O întâlnire menită să se întâmple, un sacou oferit atunci când ai nevoie, poate reprezenta cea mai pură declarație de iubire sau, în cazul în care nu a fost interpretată așa, să devină subiectul unei piese sensibile și melodioase, care să întâlnească doi artiști la început de drum, dar cu foarte mult potențial.


Piesa ,,La Sacou" a fost scrisă de Zodier și Radu Pârvulescu, care s-a ocupat și de producție.


,,Cele mai sincere trăiri sunt țesute în gesturi mărunte, nu în cuvinte mari, în promisiuni. Declarațiile de dragoste sunt toate cuprinse în floarea pe care o culegi pentru ea, biletele surpriză lăsate pentru a le găsi mai târziu, sau în sacoul lui oferit când afară este frig. <<La Sacou>>, noua piesă lansată de mine, alături de Zodier, este despre toaaate emoțiile ascunse în micile gesturi. Zodier a pus în versuri povestea, după ce la o petrecere ar fi vrut să spună unei fete tot ce simte pentru ea, dar cuvintele parcă erau prea mici, așa că, timid, i-a oferit sacoul lui. Când am ascultat povestea piesei, ținute în sertar deja de ceva vreme, și fiind o visătoare îndrăgostită de iubirea pură, am intrat în proiect cu mare încredere că va ieși ceva magic." ne-a spus YUKA.


,,Ideea piesei a pornit când eram la o petrecere, iar fata de care-mi plăcea tremura de frig. N-aveam ce să fac, decât să-i ofer sacoul meu să-i țină de cald, și dacă n-am reușit să-i spun ce simt, speram cumva în sinea mea să-și dea seama că sacoul ăla nu era doar o piesă vestimentară, ci o parte din mine…evident, asta nu s-a întâmplat, dar probabil nu-i târziu să afle că n-a fost doar un sacou…" a adăugat Zodier.


YUKA are 18 ani și cântă de când își amintește. Muzica este o constantă în viața ei, urcând pentru prima dată pe scenă la doar cinci ani. Chiar un an mai târziu a câștigat concursul "Mamaia Copiilor" pentru ca la șapte ani să lanseze primul său album solo din carieră. A fost concurentă la "Next Star" și a continuat să compună si să scrie muzică chiar și după ce a absolvit școala de muzică. Cântă la pian, chitară și ukulele și este într-o permanentă căutare de muzică nouă care să o inspire. Piesa sa, "Aripi de nisip", s-a bucurat de un loc în Top 200 Shazam România, New Music Daily și Breaking Pop pe Apple Music Playlists, iar ultima sa lansare, ,,Mincinosul perfect", subliniază versatilitatea sa.


Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media.

A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla's Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla's Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit", s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?"


Adina Milea