Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiecție de gală la Centrul Cultural Reduta

Publicat: miercuri, 13 Martie 2019 , ora 11.54

„Touch me not”, filmul de debut al Adinei Pintilie, care a luat Ursul de Aur la Berlinale în 2018, va putea fi văzut și la Brașov. Proiecția de gală a peliculei va rula miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

Brașovenii vor putea vedea pelicula și mai apoi vor putea interacționa cu cei din echipa filmului, pentru că la proiecție vor asista protagonistele Laura Benson și Hanna Hofmann, precum și cineasta Adina Pintilie. Va fi o dezbatere deschisă TOUCH ME NOT—Politicile Corpului, moderată de Adrian Lăcătuș, decan al Facultății de Litere din cadrul Universității Transilvania Brașov.

Filmul „Touch me not” este o co-producție internațională România-Germania-Cehia-Bulgaria-Franța care doboară tabuurile și vorbește despre teama de intimitate, despre oamenii cu dizabilități și nevoilor lor sexuale. Pelicula „Touch me not” a câștigat Ursul de Aur și premiului GWIFF pentru Cel Mai Bun Lungmetraj de Debut, la Berlinale, în 2018. 

Adina Chirvasă