Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cazare temporară pe perioada înscrierilor la Universitatea Transilvania din Brașov

Publicat: miercuri, 17 Iulie 2019 , ora 16.05
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Prof.ing.dr. Daniel Munteanu, prorector cu studenții și legătura cu mediul socio-economic și cultural al Universității Transilvania

Absolvenții de liceu care vor să se înscrie la Universitatea Transilvania și care sunt din alte județe, pot solicita cazare temporară într-un cămin din Complexul Colina Universității, pe perioada înscrierii sau chiar și pe perioada în care susțin probele de admitere, dacă s-au înscris la o astfel de facultate.

Pentru o noapte de cazare, absolventul plătește 40 de lei.

Cazare este oferită și părinților care îi însoțesc pe tineri, dacă solicită acest lucru. Pentru ei, însă, noaptea de cazare este de 50 de lei.

Înscrieri la Universitatea Transilvania se fac până vineri, inclusiv, apoi, între 21 și 23 iulie, sunt programate testele și probele de admitere.

Sunt doar trei facultăți unde se dau aceste teste și probe de aptitudini sau practice, respectiv la Medicină, la Muzică și la Educație Fizică și Sporturi Montane.

Rezultatele primei etape a concursului de admitere sesiunea de vară vor fi afișate în 24 iulie.

Adina Chirvasă