ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

OPC Brașov susține că un lanț de farmacii ar obliga unii clienți să plătească medicamentele, chiar dacă au rețete compensate

Publicat: miercuri, 18 Septembrie 2019 , ora 16.42
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au descins, astăzi, la o farmacie de pe strada Toamnei, din Brașov, care ar refuza să onoreze rețete compensate pentru cadrele Ministerului Afacerilor Interne și ar obliga clienții să achite contravaloarea unor medicamente, susține Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov.

Acest fapt s-ar întâmpla chiar dacă lanțul de farmacii a câștigat licitația pentru furnizarea de servicii cadrelor MAI, mai spune Susanu.

Inspectorii susțin că reprezentanții lanțului de farmacii au recunoscut, în timpul controlului, că procedează așa, întrucât conducerea le-ar fi impus acest lucru.

Reprezentanții OPC spun că ar fi fost sesizați de un pensionar, fost angajat al Ministerului de Interne și că situația ar fi mult mai gravă.

Până la această oră, reporterii Radio România Brașov FM nu au reușit să ia legătura cu reprezentanții lanțului farmaceutic, întrucât nu răspunde nimeni la telefon.

Saviana Russu