Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O dirijoare de fanfară militară va conduce concertul Filarmonicii, de joi

Publicat: miercuri, 9 Octombrie 2019 , ora 15.42
Sursa foto Facebook Antonella Bona
Sursa foto Facebook Antonella Bona

Melomanii brașoveni se vor putea bucura, joi seara, de la ora 19,00, la Sala Patria a Filarmonicii Brașov, de un concert simfonic ce îi va aduce pe scenă pe dirijoarea Antonella Bona și pe pianistul Marcello Mazzoni.

Trebuie precizat că Antonella Bona, ce se va afla pentru prima dată la Brașov, este recunoscută și apreciată pentru experiența profesională, în prezent fiind dirijor de fanfară militară.

Marcello Mazzoni a fost numit, în 2013, artist Steinway, împreună cu muzicieni notabili precum Vladimir Horowitz, Martha Argerich și Maurizio Pollini.

În cadrul programului de joi seara, publicul va putea asculta, în premieră, Nocturna nr. 1 pentru Orchestră, de  Martucci, dar și lucrări din Chopin și Respighi. Biletele se găsesc la Sala Patria sau online, pe bilet.ro, costul unuia fiind de 30 de lei. 

Adina Chirvasă