ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatrul Arlechino pregătește o nouă premieră

Publicat: marți, 4 Februarie 2020 , ora 17.41
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Pisici multe, dar și un pescăruș. Sunt personaje dintr-o nouă poveste, ce va fi prezentată, în premieră, la Teatrul Arlechino, în primăvară. Spectacolul se va numi "Pescărușul Folly din orașul pisicilor" și este o adaptare a textului "Povestea unei pescărușe și a motanului care a învățat-o să zboare", de Luis Sepulveda. Pregătirile pentru noul spectacol au început deja.

"Suntem în plină pregătire a noii producții. Se lucrează deocamdată în cadrul atelierelor și cu actorii la probe de costume, realizare păpuși, elemente de decor, elemente scenografice, așa încât, până la sfârșitul lunii februarie, toate aceste elementele să fie finalizate pentru ca la începutul lunii martie să putem coborî «la scena», cum zicem noi, împreună cu domnul regizor, și să înceapă repetițiile.", a declarat Mihaela Soloceanu, manager al Teatrului Arlechino.

Adaptarea și regia textului este semnată de Toma Hogea, iar scenografia este asigurată de Marfa Axenti. Tot ea este și cea care a făcut schițele personajelor de poveste, printre care: motanul Pepito, Colonelul, cei doi vagabonzi, dar și pescărușul.

Adina Chirvasă