Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

#Dăruimradio, la început de primăvară

Publicat: duminică, 16 Februarie 2020 , ora 19.31

În 1 martie, Radio România Brașov FM împlinește un an de când a avut prima emisie, pe 93,3 FM. Suntem de un an #laînălțime și, de ziua noastră, am ales să #dăruimradio celor de la HOSPICE Casa Speranței, organizația care oferă, gratuit, alinare și clipe trăite cu demnitate bolnavilor incurabili. Astfel, vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, pe scena Patria a Filarmonicii Brașov, vă invităm la un eveniment la înălțime. Un concert aniversar și caritabil, care îi va avea în prim-plan pe pianiștii Horia Mihail și Dragoș Dimitriu, Berti Barbera și, în premieră pe scena Sălii Patria, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.

„Dragi brașoveni! Vă invit și de data aceasta să arătăm că suntem o comunitate unită. Vă invit, în data de 28 februarie, alături de echipa Radio România Brașov, echipă care împlinește un an, ocazie cu care vom sărbători și vom avea un concert caritabil, cu scopul de a strânge fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței. Vă aștept alături de noi, într-un număr cât mai mare!”, a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.

Așadar, vă invităm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei. Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. 

Adina Chirvasă