Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încep lucrările la terminalul Aeroportului Internațional Brașov

Publicat: luni, 16 Martie 2020 , ora 15.26
foto: Consiliul Județean Brașov
foto: Consiliul Județean Brașov

Consiliul Județean Brașov, prin firma care asigură supervizarea execuției lucrărilor, a transmis, astăzi, către asocierea de firme care construiesc terminalul Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav, Ordinul administrativ de începe a lucrărilor, etapa a III-a - proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații obiectul Terminal de pasageri".

Potrivit infomrațiilor transmise printr-un comunicat de presă, data de începere a execuției lucrărilor este 17 martie 2020, iar termenul de execuție este de 11,5 luni.

"Tot astăzi s-a întocmit și s-a semnat procesul-verbal nr. 4537/16 martie 2020, privind predarea-primirea amplasamentului, încheiat între reprezentanții Beneficiarului și ai Antreprenorului. Urmează organizarea de șantier și startul construcției Terminalului, pe amplasamentul de la Ghimbav. Potrivit informațiilor furnizate de constructor, sunt pregătite resursele materiale, umane și financiare pentru atacarea lucrării imediat după lansarea ordinului de începere", se arată în informarea transmisă de la biroul de presă al CJ Brașov.

Sursa citată a adăugat că, dată fiind situația actuală generată de pandemia de coronavirus, marcată de eforturile autorităților privind limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus și de instituirea stării de urgență la nivel național, lucrările se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenție.

"În aceste condiții, responsabilii cu securitatea și sănătatea în muncă vor acorda o atenție sporită respectării măsurilor de prevenție incluse în planurile SSM, pe întreaga perioadă a execuției lucrărilor", se mai arată în comunicatul citat.


Camelia Vlad