ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ce ar trebui să știe un cadru didactic, ne întreabă Ministerul Educației

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 19.58

Profesori, elevi, dar și părinți sau oricine altcineva mai dorește poate spune Ministerului Educației ce ar trebui să știe un cadrul didactic. Vorbim despre un chestionar ce poate fi completat accesând o adresă disponibiliă pe site-ul edu.ro.

Chestionarul este partea a unui amplu proces de consultare publică pentru realizarea profilului de competențe ale cadrului didactic și poate fi completat până în data de 5 aprilie. Răspunsul va fi unul anonim și va fi utilizat doar pentru demersul de cercetare realizat de Ministerul Educației și Cercetării. Pe de altă parte, Ministerul Educației a propus, pentru anul universitar 2020-2021, bugetarea de locuri pentru programe-pilot de masterat didactic.

Grupul de lucru va propune un profil de competențe ale dascălului, în baza cercetării făcute în urma chetionarului, astfel încât să poată fi structurat programul de pregătire.

Adina Chirvasă