ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adolescenții, invitați la întâlniri online, pe Naradix

Publicat: marți, 31 Martie 2020 , ora 12.21
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Adolescenții, invitați la întâlniri online, pe Naradix. Concret, din 1 aprilie va fi lansată Naradix, un modul de clase digitale, pe care adolescenții îl pot accesa și urmări, timp de o oră, lucrurile care îi pasionează.

De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.

În cadrul Naradix, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți. De exemplu, în 1 aprilie, pe Naradix, vor fi prezente inițiatoarele programului, în 2 aprilie va fi prezent dr. Mihai Pautov, iar în 3 aprilie - Urania Cremene, care va povesti despre gestionarea sănătoasă a emoțiilor în această perioadă.

Naradix este creată în cadrul inițiativei "Reacție pentru educație", derulată în parteneriat de Ministerul Educației și Narada.

Adina Chirvasă