ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii, umăr la umăr, astăzi, în piețe

Publicat: vineri, 17 Aprilie 2020 , ora 11.41
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Deși îndemnul autorităților din ultima perioadă a fost foarte clar, brașovenii s-au înghesuit astăzi în piețele din municipiu, pentru cumpărăturile de Paște. În piața din Steagu, în urmă cu puțin timp, oamenii stăteau umăr la umăr, la coadă.

În mediul online reacțiile nu au întârziat să apară, iar părerile sunt împărțite. Sunt destule voci care se arată indignate de faptul că oamenii nu respectă regulile de distanțiere socială, dar sunt și persoane care consideră că vina este tocmai a autorităților, care nu ar fi oferit seniorilor brașoveni un interval de timp suficient pentru a-și rezolva problemele.

Autoritățile atrag atenția că distanțierea socială, în această perioadă, este cea mai bună metodă pentru evitarea răspândirii noului coronavirus. Dacă, totuși, trebuie să ieșiți din casă, este recomandat să folosiți mănuși și mască de protecție, să evitați contactul cu alte persoane și spațiile aglomerate.

De asemenea, vă reamintim că intervalul orar 11.00 – 13.00 este singurul în care vărstnicii pot ieși pentru a-și face cumpărăturile. Încercați să vă planificați, astfel, ieșirea la cumpărături după amiaza sau seara, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi.

Radio România Brașov FM