Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A încetat din viață Horia Stancu, șeful DRDP Brașov

Publicat: joi, 14 Mai 2020 , ora 10.59
Sursa foto DRDP Brașov
Sursa foto DRDP Brașov

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu, a încetat din viață la numai 29 de ani.


Apreciat pentru profesionalismul și energia de care dădea dovadă, pentru comunicarea excelentă și felul lui prietenos de a fi, pentru că nu se temea să spună problemelor pe nume, Horia Stancu a suferit un atac cerebral, la finalul lunii aprilie, în timpul unei întâlniri la Instituția Prefectului Brașov.


În momentul trecerii sale la cele veșnice, prefectul Cătălin Văsii a postat pe site-ul instituției pe care o conduce un mesaj în care își exprima pierderea pe care noi, toți brașovenii, o suferim odată cu plecarea lui Horia Stancu dintre noi:


Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!
Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”
, a scris prefectul județului Brașov. 

Și colegii lui Horia Stancu i-au adus un omagiu pe pagina de Facebook a DRDP Brașov:

"Suntem alături de familia îndurerată de pierderea Directorului General Regional al DRDP Brașov, Horia Stancu.
Dumnezeu să-l odihnească! Noi te vom purta #totpedrum în sufletele noastre Horia!".

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video DRDP Brașov
Sorin Țârcă