ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov așteaptă să vadă dacă mai distribuie sau nu substanțe pentru dezinfecția scărilor și în starea de alertă

Publicat: vineri, 15 Mai 2020 , ora 10.31
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Primăria municipiului Brașov nu a decis dacă va distribui substanțe pentru dezinfecția scărilor de bloc și în starea de alertă. Acest lucru ar trebui discutat și aprobat în Comitetul Local pentru Situații de Urgență, iar dacă va fi aprobată această hotărâre, va fi făcută achiziția substanțelor și distribuția lor, după cum au precizat reprezentanții municipalității.


Reamintim că distribuția substanțelor dezinfectante către asociațiile de proprietari a început în 3 aprilie, atunci când Primăria le-a dat și mănuși și măști de protecție. În municipiul Brașov sunt aproximativ 15.000 de scări de bloc.


În perioada următoare, Primăria va distribui către școli cele necesare pentru reîntoarcerea copiilor din clasele terminale în bănci, măști, mănuști, dezinfectanți, termometre și săpun. Elevii din clasele a VIII-a și a XIII-a vor reveni la școală din 2 iunie, până maxim în 12 iunie, pentru a face pregătirea examenelor naționale.

Adina Chirvasă