ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acțiunile Gărzii Forestiere Brașov în perioada de urgență, finalizate cu amenzi de mii de lei

Publicat: joi, 28 Mai 2020 , ora 15.38
Sursa foto radiooltenia.ro
Sursa foto radiooltenia.ro

132.000 de lei este valoarea totală a amenzilor contravenționale aplicate de Garda Forestieră Brașov pe perioada de urgență, în urma celor peste 140 de acțiuni de verificare în teren a transportului de material lemnos. Cu ocazia acestor acțiuni au fost verificate 171 de mijloace de transport și s-au aplicat 30 de amenzi contravenționale, fiind confiscat și un volum de 1.863 mc material lemnos.


De precizat este că Garda Forestieră Brașov are competență pe raza a 5 județe – Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Autoritatea în domeniul silvic și cinegetic va desfășura și în continuare, pe perioada stării de alertă decretată de către Președintele României, activități de control al regimului silvic și cinegetic și atrage atenția că faptele de natură a afecta integritatea fondului forestier național vor fi aspru pedepsite, având în vedere măsurile de protecție și de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Camelia Vlad