Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De astăzi circulă telecabinele Kanzel și Tâmpa

Publicat: vineri, 19 Iunie 2020 , ora 12.06
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

De astăzi au fost puse în circulație telecabina Kanzel, care leagă Poiana Brașov de Postăvarul, și  telecabina Tâmpa. Acestea vor circula, într-o primă etapă, de joi până duminică, între orele 9.00 – 16.00. Însă, din cauza normelor impuse de autorități, în telecabine vor intra mai puține persoane și doar dacă poartă mască de protecție. Mai exact, în telecabina Kanzel pot urca maxim 12 persoane, iar în telecabina Tâmpa, maxim 7. 

Pentru o urare sau coborâre cu telecabina Kanzel, adulții vor plăti 25 de lei, iar copiii – 12 lei. Pentru urcare și coborâre, tariful este de 35 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. 

La telecabina Tâmpa, pentru o urcare sau coborâre, adulții vor plăti 10 lei, iar copiii – 6 lei. Prețul pentru urcare și coborâre pentru adulți este 18 lei iar pentru copii – 10 lei.
Adina Chirvasă