Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două seri cu duete celebre, dar și două reprezentații pentru copii, la Operă, în acest sfârșit de săptămână

Publicat: luni, 22 Iunie 2020 , ora 14.23
Sursa foto Facebook / Opera Brașov
Sursa foto Facebook / Opera Brașov

„Duete celebre din operă și operete” și „Fata moșului cea cuminte” sunt spectacolele propuse de artiștii Operei Brașov pentru brașoveni, în acest sfârșit de săptămână, tot în curtea instituției.


Așadar, joi și sâmbătă, de la orele 19.00, puteți asculta un colaj de duete celebre din cele mai cunoscute opere și operete, în două reprezentații cu program diferit. Joi va fi prima parte a spectacolului, iar sâmbătă va fi continuarea. Prețul biletelor este de 15 lei la aceste reprezentații.


Duminică va fi ziua copiilor, care vor putea vedea „Fata moșului cea cuminte”. Spectacolul va fi prezentat atât la orele 17.00, cât și la 19.00. Prețul biletului este de 10 lei. Biletele vor fi puse în vânzare cu două ore înaintea evenimentelor. Dacă plouă, spectacolele vor fi reprogramate.

Adina Chirvasă