ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Rockada de seară

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Apelul primarului municipiului: Brașovul nu va fi carantinat, dar respectați regulile!

Publicat: marți, 23 Iunie 2020 , ora 16.20
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Brașovul nu intră în carantină, dar este necesar să respectați regulile. Este mesajul primarului municipiului Brașov, George Scripcaru, pe fondul creșterii numărului de infectări Covid în Brașov.


„Problema este la noi - să respectăm regulile care sunt stabilite de către Comitetul Special pentru Situații de Urgență și care sunt valabile pe toată raza teritorială a României. Îi rog pe cei care sunt în momentul de față în activitate, care au interacțiune cu cetățenii, să respecte aceste reguli pentru că de noi depinde acest lucru. Nu este deocamdată nicio situație de acest fel, de a carantina Brașovul, de a închide Brașovul. Produce mai mult o panică, cred eu că este nejustificată și din acest punct de vedere trebuie să fim un pic echilibrați în tot ceea ce spunem”, a spus George Scripcaru.



Edilul a mai precizat și că au fost situații în care persoane aflate în autoizolare au mers la Evidența Persoanelor, la Primărie, deși nu aveau voie să iasă din casă. În astfel de situații este anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică Brașov.

Apelul primarului municipiului Brașov vine la o zi după ce prefectul județului, Cătălin Văsii, a transmis un astfel de mesaj brașovenilor, luni.

Adina Chirvasă