Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pacienții incurabili au nevoie de ajutorul nostru. Ultimele zile în care puteți redirecționa 3,5% pentru HOSPICE Casa Speranței

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 11.09
Sursa foto 1 arhivă / foto 2 HOSPICE Casa Speranței
Sursa foto 1 arhivă / foto 2 HOSPICE Casa Speranței

Pacienții incurabili au nevoie de ajutorul nostru. Au mai rămas doar câteva zile în care angajații pot redirecționa 3,5% din impozitul plătit anul trecut către HOSPICE Casa Speranței. Termenul expiră pe 30 iunie, așa că dacă nu ați completat încă Declarația 230, mai aveți doar câteva zile la dispoziție.


Procedura necesită un efort minim, de doar câteva minute și nu implică niciun fel de cost. Beneficiile se văd însă în viețile copiilor și adulților care luptă cu boli incurabile și care au nevoie de sprijin și îngrijire paliativă.


Anul trecut, peste 8.000 de brașoveni au redirecționat 3,5% din impozit către organizație și au asigurat astfel 3.170 de zile de spitalizare a pacienților la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta, însă, din cauza situației atipice datorate pandemiei de coronavirus, doar jumătate din numărul de formulare 3,5% din anul precedent au ajuns la HOSPICE.


Oricine vrea să sprijine organizația o poate face prin completarea și semnarea formularului 3,5% de pe site-ul hospice.ro. Formularele pot fi trimise apoi scanate sau fotografiate la adresa de e-mail hospice@hospice.ro.


HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.


Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 28 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 35.000 de copii și adulți.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro

Radio România Brașov FM