ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comerț ilegal cu componente auto contrafăcute, la Brașov

Publicat: marți, 30 Iunie 2020 , ora 14.47
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează o acțiune de punere în aplicare a 6 mandate de percheziție domiciliară în județele Brașov, Suceava, Ilfov și municipiul București, în două cauze penale, care au ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrafacere de desen industrial.


Din cercetări a reieșit faptul că mai multe societăți comerciale ar fi efectuat activități de comerț cu componente auto, susceptibile a fi contrafăcute. Cu ocazia perchezițiilor vor fi ridicate documente și alte mijloace de probă și vor fi audiate persoane ce au legătură cu obiectul de cercetare”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IJP Brașov.


Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava, Poliției Sectorului 4 și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, au mai precizat reprezentanții IPJ Brașov. 

Camelia Vlad