ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sală de gimnastică, la Școala 2. În câteva zile se lansează licitația pentru execuția lucrărilor

Publicat: luni, 6 Iulie 2020 , ora 17.36
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Brașovul va avea o sală de gimnastică, atât pentru antrenament, cât și pentru organizarea de competiții. Aceasta va fi la Școala Gimnazială nr. 2 și, în  câteva zile, municipalitatea va lansa licitația pentru execuția lucrărilor de construire a acesteia.

Investiția este estimată la 24 de milioane lei, cu TVA inclus, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 14 luni de la emiterea ordinului de începere a construcției. Proiectul sălii de gimnastică a început din 2018, dar au fost mai multe probleme în realizarea documentațiilor tehnice. Acum este realizat și proiectul tehnic, sunt aprobați și indicatorii tehnico-economici și a fost eliberată și autorizația de construcție.

În ultimii 30 ani, sportivii de la CSS Brașovia, au adus aproximativ 400 titluri de campioni naționali. dar și titluri internaționale și reprezentări la campionatele mondiale și europene. De altfel, și prima medalie olimpică obținută de un român la această disciplină a fost a brașovencei Elena Leuștean, în 1956, la Melbourne.

Adina Chirvasă