ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cercetat, după ce polițiștii i-au găsit cultura de cannabis

Publicat: miercuri, 22 Iulie 2020 , ora 16.44
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

Un bărbat de 39 de ani este cercetat pentru trafic de droguri de risc, fiind audiat la sediul DIICOT. Asta după ce polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial  Brașov, au efectuat 3 percheziții la acesta.

“În urma perchezițiilor, au fost ridicate 54 de plante de cannabis aflate la maturitate, 15 plante de cannabis în stare incipientă de creștere, 3 grame de muguri de cannabis și un grinder. De asemenea, au fost ridicate 1 pistol de semnalizare și muniția aferentă acestuia, 1 pistol cu gaz, o pușcă cu alice, precum și instalațiile utilizate la creșterea plantelor de cannabis”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agentul de poliției Nadia Olaru.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video IPJ Brașov
Adina Chirvasă