ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

8 terenuri de sport amenajate, în municipiu. În total vor fi 21, în oraș

Publicat: joi, 23 Iulie 2020 , ora 13.49
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Municipalitatea a încheiat lucrările de amenajare a 8 terenuri de sport în oraș. 5 sunt nou construite, iar alte 3 - modernizate. Un astfel de teren a fost inaugurat, astăzi, în cartierul Craiter, unde copii au spațiu pentru a pratica fotbal, baschet, tenis cu piciorul etc. Terenul pentru fotbal este cu suprafață sintetică și este împrejmuit.  


Acum, cei din cartier au și planuri mari. Un brașovean din zonă vrea să organizeze Cupa Cartierelor la fotbal, pentru copii. A mai avut până acum, 5 ediții, spune el, dar acum va avea un loc potrivit, la care a sperat mulți ani. 

În continuare, municipalitatea mai lucrează la alte 6 terenuri de fotbal, dintre care 2 noi. De asemenea, se lucrează la un nou teren multifuncțional, iar alte 6 vor fi reamenajate. Suprafețele sportive sunt în diferite cartiere ale orașului. Valoarea lucrărilor pentru toate  cele 21 de terenuri este de 1,1 milioane de lei, la care se adaugă alți 500 de mii de lei pentru amplasarea de garduri de protecție la 9 dintre acestea.
Adina Chirvasă