Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De joi, autobuzul 36 preia și călătorii de pe străzile Argintului și Socec

Publicat: marți, 22 Septembrie 2020 , ora 16.40
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Veste bună pentru cei care locuiesc în zona nouă a cartierului Tractorul. De joi, autobuzul 36 va avea un traseu prelungit. Practic, ultima stație nu va mai fi Independenței.


A fost gândită pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor de transport public ale locuitorilor din zona nouă a cartierului Tractorul. Prin această modificare, autobuzele electrice care deservesc linia 36 vor ajunge să îi transporte inclusiv pe cetățenii care locuiesc pe străzile Argintului și Ioan Socec din Brașov”, a spus purtătorul de cuvânt RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor vor fi amenajate patru stații de călători, un ape strada Aluminiului, un ape Ioan Socec, două pe Argintului.

Extinderea traseului (1,25 km) presupune mici modificări ale orelor de plecare în cursă, însă nu va afecta semnificativ frecvențele de circulație ale autobuzelor liniei 36, spun reprezentanții RAT Brașov.

Adina Chirvasă