ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Contoarele de energie electrică vor fi schimbate de Electrica

Publicat: luni, 12 Octombrie 2020 , ora 14.24
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud informează că a demarat o serie de operațiuni de montare contoare monofazate de energie electrică.


În cadrul acestor operațiuni, care se vor desfășura în mai multe județe, printre care Brașov, contoarele aflate în apartamentele/proprietatea utilizatorilor sau în scările de bloc vor fi schimbate cu unele noi. Costurile sunt suportate integral de către Societatea Electrica.


Cetățenii sunt rugați să permită accesul lucrătorilor în casa scării sau pe proprietatea lor, dar doar acelor persoane care prezintă legitimație de serviciu și/sau împuternicire din partea SDEE Transilvania Sud și a sucursalelor sale.


Echipa nu va intra în apartament/pe proprietate decât în cazul în care contorul se află în interior. În situația în care contoarele se află pe casa scării, lucrătorii nu au motive pentru a pătrunde în interiorul apartamentului/pe proprietatea utilizatorilor.


Sursa citată menționează că înlocuirea contoarelor se face în baza unui Ordin de serviciu nominal, în prezența utilizatorului, în condițiile legii, de către personalul propriu, sau al unei societăți terțe, autorizat și instruit în acest sens și care are obligația de a se va legitima înainte de începerea lucrării.

Camelia Vlad