Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic blocat pe DN1, între Vlădeni și Perșani. Un microbuz s-a răsturnat

Publicat: marți, 13 Octombrie 2020 , ora 14.47

Traficul este blocat, la această oră, pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani, pe sensul de mers Brașov – Făgăraș, după ce un microbuz s-a răsturnat pe partea carosabilă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au precizat reprezentanții ISU Brașov. Din primele informații, nu s-au înregistrat victime în urma acestui eveniment.

.............

UPDATE 14.55:

"Un bărbat, care conducea pe DN1 un microbuz în care se aflau 8 pasageri, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Traficul este blocat, în continuare, pe sensul Brașov Făgăraș", potrivit IPJ Brașov.

Radio România Brașov FM