ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prima premieră de la Teatrul Sică Alexandrescu va fi în online. Tot o premieră în Brașov. Contracost

Publicat: joi, 29 Octombrie 2020 , ora 15.32
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

,,Electronic City”, de Falk Richter, prima premieră a acestui an, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, va fi prezentată sâmbătă. Asta chiar dacă, pentru public, sunt închise ușile instituției, din cauza faptului că municipiul Brașov a depășit incidența de infectări de 3 la mia de locuitori.

Vorbim aici de o premieră națională, pentru că „Electronic City” va fi prezentat publicului, pentru prima dată, în online, în timp real. Și am putea spune că și piesa se potrivește contextului actual, dat fiind că prezintă o poveste dintr-o lume tehnologizată, care are loc într-o metropolă electronică, într-un oraș global, dominat de industria serviciilor universale.

Pe scurt, spectacolul regizat de Dragoș Alexandru Mușoiu, vorbește despre victimele globalizării, afaceri și oameni de afaceri, certitudini, incertitudini, despre provocările lumii actuale, în mișcare, schimbare, aglomerare.

Difuzarea spectacolului va fi asigurată online pe site-ul mySTAGE, iar cine dorește să o vadă, trebuie să și plătească 30 de lei. Costul poate fi achitat doar online, pe mystage.ro.

Adina Chirvasă