Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Organizarea Târgului de Crăciun de la Brașov, pe masa Guvernului

Publicat: miercuri, 11 Noiembrie 2020 , ora 18.10
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Decizia privind organizarea Târgului de Crăciun de la Brașov va fi luată de Guvern.

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a discutat, online, cu meșteșugarii și producătorii care veneau la acest Târg și a găsi soluțiile potrivite pentru acest eveniment în acest an:

 “Comercianții au venit cu foarte multe propuneri: de la organizarea târgului în toata Piața Sfatului și distanțarea căsuțelor, până la organizarea târgului în tot Centrul Istoric, dar și măsuri pe care fiecare comerciant le va lua la căsuță, pentru clienți și pentru a reduce interacțiunea dintre ei și clienți. La sfârșitul întâlnirii, primarul Allen Coliban le-a promis comercianților că zilele următoare va mai discuta, din nou, cu prefectul Cătălin Văsii, dar și cu primarii din orașele în care în mod tradițional se organizau aceste târguri, pentru a prezenta o propunere comună premierului, cu privire la măsurile pe care autoritățile locale sunt dispuse să le ia pentru a putea organiza acest târg”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Una dintre ideile vehiculate a fost organizarea unui Târg în variantă online, dar aceasta nu a fost agreată.

În acest moment, conform reglementărilor legale în vigoare, este interzisă organizarea de târguri, între alte măsuri.

Adina Chirvasă