Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bani mai puțini pentru handbaliștii de la Făgăraș

Publicat: sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 , ora 15.57
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Echipa de handbal masculin CSM Făgăraș, ce activează în Liga Zimbrilor a anunțat că va diminua salariile din lotul echipei de seniori cu 60% în următoarea perioadă.

Decizia vine în contextual problemelor financiare cauzate de pandemia de Covid 19. În urma întâlnirii de la sediul Primăriei Fagaras, între municipalitate și conducrea clubului, primar Gheorghe Sucaciu a comunicat intenția Primăriei de diminuare a bugetului cu cel puțin 50% pentru anul 2021.

Primăria Fagaras va continua să susțină activitatea tuturor secțiilor clubului, cu prioritate cele unde desfășoară activități tinerii, copiii si juniori ai secțiilor de karate, fotbal, judo, handbal si tenis de masă. Dacă activitatea secțiilor de copii si juniori nu va fi afectată de reducerea bugetului, în schimb activitatea secției de handbal masculin va suferi un impact major in ceea ce privește bugetul de salarii care va fi diminuat cu 60%.

În acest sens vor avea întâlniri cu componenții echipei de handbal masculin, jucători și staff tehnic, pentru a discuta despre noile condiții de desfășurare a activității.

Momentan făgărășenii continuă în campionatul național "Liga Zimbrilor", și nu este luată în calcul retragerea echipei.

În etapa a 11-a , CSM Făgăraș va câștiga la masa verde duelul cu Dunărea Călărași, după ce aceștia nu s-au putut prezenta la meciul programat în București.

Adi Susanu