ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nou serviciu online pentru facilitarea plăților, oferit de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

Publicat: joi, 10 Decembrie 2020 , ora 18.05
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a lansat un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

Pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro, dovada plății nu este necesară.

Acest serviciu de plăți online are avantajul că este disponibil la ore oră din zi și din noapte, procesarea si validarea sunt rapide, întrucât verificarea datelor se face automat și nu se percep comisioane la tranzacții.

Camelia Vlad