ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Platforma de vaccinare, nefuncțională

Publicat: vineri, 15 Ianuarie 2021 , ora 16.28
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Platforma de programare la vaccinare este, în continuare , nefuncțională, pentru cei care vor să se înscrie în etapa a II-a de imunizare.

Asta pentru că se fac actualizări, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al STS. „În acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2”, se arată în comunicatul amintit. Tot Biroul de presă al STS subliniază că platforma nu este blocată din cauza multiplelor accesări.

„Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare”, se mai precizează în comunicatul amintit.

De azi, de la ora 15:00, autoritățile anunțau că platforma devine operațională pentru programare. Imunizarea propriu-zisă începe de luni, 18 ianuarie, cu programare fie pe platformă, fie prin call-center, fie prin medicul de familie.

Adina Chirvasă