Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mihaela Hoghaș, locul 11 la Campionatul European din Olanda

Publicat: luni, 18 Ianuarie 2021 , ora 12.39

Patinatoarea de viteză a Coronei, brașoveanca Mihaela Hogaș, a terminat Campionatul European din Olanda, pe locul 11 din cele doar 20 de locuri puse la dispoziție de Federația Internațională de Patinaj la Europene.

Prin timpul scos, brașoveanca a înregistrat un nou record național la 500 metri sprint și record național la seniori. 

Mihaela Hogaș este singura reprezentantă a României calificată la Europenele de la Heerenveen. Anul trecut, tot ea a fost prima sportivă calificată la Europene, după o pauză de 7 ani în care țara noastră nu a avut reprezentare în competiție.

„Sunt foarte fericită că am reușit să fac noi recorduri personale și să dobor recordul național la 500 m. Această competiție mi-a arătat încă o dată de ce sunt capabilă și că sunt pe drumul cel bun. Recunosc, într-adevăr aveam așteptări mai mari pentru că îmi doresc să concurez la nivelul meu maxim, dar trebuie să trec repede peste asta și să fiu conștientă și de contextul actual”, a spus Mihaela.

În cele două weekend-uri rămase din această lună, Mihaela Hogaș va participa la două Cupe Mondiale ce se vor desfășura tot în Olanda, tot în probele de sprint.

Adrian Susanu