Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe autobuze RATBV spre cartierul Bartolomeu, solicitarea Asociației Comunitare Bartolomeu

Publicat: joi, 28 Ianuarie 2021 , ora 17.23
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Mai multe autobuze RAT spre Bartolomeu, pe liniile care merg spre această direcție, dar și stație nouă în cartierul Avantgarden. Sunt solicitări venite din partea Asociației comunitare Bartolomeu Avantgarden, care au fost, azi, discutate cu reprezentanții Primăriei Brașov și ai operatorului local de transport public.

,,Transportul Școlar va avea o stație în interiorul cartierului, mai exact stația de lângă parc, astfel locuitorii acestei zone nu vor mai trebui să meargă până la capătul de la Municipal.În felul acesta, copiii nu se vor mai deplasa până la terminalul RATBV, ci vor putea fi luați chiar din cartier. De asemenea, s-a adus în discuție necesitatea unor noi stații de autobuz pe străzile Institutului și Egretei. RATBV va trece la monitorizarea transportului pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru locuitorii Avantgarden'' a transmis viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu Asociația Comunitară ar vrea ca, pe linia 28, la orele de vârf să circule un autobuz în plus. În urma unei monitorizări se va lua în discuție și modificarea traseului, iar autobuzul să oprească și pe strada Lânii. De asemenea, s-a solicitat și creșterea frecvenței pe linia 15, între Triaj și Avantgarden.
O altă solicitare a vizat creșterea frecvenței pe linia 25, Roman/Gară - Avantgarden și prelungirea ei până la terminalul Poienelor, atât în weekend, cât și în afara orelor de vârf. Decizia va fi luată după o monitorizare. Cât despre stația de la intersecția Institutului cu Egretei, trebuie analizată situația juridică a terenului pe care poate fi amplasată.

Adina Chirvasă