Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Locurile pentru vânzarea mărțișoarelor, licitate, luni

Publicat: vineri, 19 Februarie 2021 , ora 14.19

Aproape 100 de locuri pentru vânzarea mărțișoarelor sunt disponibile, în acest an, doar în piețele din municipiul Brașov.

Închirierea amplasamentelor va fi scoasă la licitație publică deschisă, luni, de la ora 12.00, la Serviciul Public Administrare Piețe.

,,Avem mai multe locuri: 17 în Astra, 16 în Dacia, 17 în Tractorul, iar cele mai multe sunt în Piața Star. Începând de marți, câștigătorii acestor licitații vor putea să îți amplaseze măsuțele cu mărțișoare pentru brașoveni'' a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Condițiile de participare la licitație, cei interesați le pot afla de la reprezentanții Serviciului Administrare Piețe. Mărțișoarele și cadourile pregătite la comercializare pentru ziua de 1 martie pot fi vândute, pe domeniul public, până în 1 martie.

Adina Chirvasa